Вийшов трейлер нового сезону серіалу «Перрі Мейсон» за участю зірок «Володаря перснів» і «Фантастичних звірів»

9 лютого 2023,  19:02 | Новини серіалів

Лауреат премії «Еммі» Меттью Різ повертається в образі знаменитого адвоката в трейлері другого сезону серіалу «Перрі Мейсон», який глядачі чекають з 2020 року.

Події кримінальної драми від телеканалу HBO розвиваються в 1930-х роках в Лос-Анджелесі і слідують за найзнаменитішим вигаданим американським адвокатом Перрі Мейсоном, якого придумав письменник Ерл Стенлі Гарднер.

У наступних епізодах, як повідомляє офіційний синопсис, через кілька місяців після завершення справи Додсона у Лос-Анджелесі жорстоко вбивають нащадка впливової нафтової сім’ї. Коли прокуратура відправляється в міські нетрі, щоб знайти там найбільш очевидних підозрюваних, Перрі та його коллеги опиняються в центрі справи, яка розкриє далекосяжні змови та змусить їх добряче подумати про те, що насправді означає бути винним.

Трейлер розкриває, що у нових серіях зіграють зірка культової трилогії «Володар перснів» Шон Естін, який нещодавно з'явився у серіалі «Дивні дива», та зірка франшизи «Фантастичні звірі» Кетрін Вотерстон.

Перша серія нового сезону «Перрі Мейсона» вийде 6 березня.

681 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: