«Венздей»: як знімали сцени за участю Речі

28 січня 2023,  18:36 | Новини серіалів

Платформа Netflix поділилася цікавим відео про зйомки хітового фентезі «Венздей», що розкриває секрети створення сцен за участю руки на ім'я Річ, справжньої зірки серіалу, що підкорила глядачів з першого поруху пальцем.

У серіалі «Венздей» Річ є найкращим другом головної героїні Венздей Аддамс (Дженна Ортега), і за цим експресивним персонажем стоїть не комп'ютерна графіка (хоча без неї тут не обійшлося), а справжній актор Віктор Доробанту.

Відео про зйомки показує, як він знімався у серіалі у синьому костюмі, що покривав все його тіло за винятком правої руки, яку загримували під Річ. Таким чином майстри візуальних ефектів змогли видалити його тіло з кадрів, залишивши лише одну руку.

Серіал «Венздей» розповідає про пригоди юної Венздей Аддамс в академії Nevermore, де навчаються діти з різними незвичайними надздібностями, включаючи дітей вовкулак, вампірів, сирен та інших надприродних істот.

Нове творіння Тіма Бертона стало одним з головних хітів Netflix усіх часів, тож нещодавно платформа повідомила, що серіал повернеться з другим сезоном.

1147 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: