Дивіться український трейлер хітової комедії «Працівник року» з Крістіаном Клав'є

23 серпня 2022,  10:04 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер французької комедії «Працівник року» («Irréductible»), яку називають «однією з кращих комедійних стрічок цього року»! Її можна буде побачити у кінотеатрах України вже з 1 вересня.

Офіційний синопсис фільму «Працівник року» від сценариста та режисера Жерома Командере, який також виконує тут головну чоловічу роль, розповідає:

Усі мріють працювати депутатами або держслужбовцями — роботи небагато, гроші великі, ще й бонуси різні. У Венсана все так і сталось — багато років він обіймав теплу посаду. Але на часі глобальне скорочення працівників, тож прекрасне життя може раптом скінчитись. По різні боки барикад опиняються два впертих співробітники: він нізащо не піде звідси за власним бажанням, вона ж — з усіх сил намагається його звільнити. Венсан так просто не віддасть свою стабільну роботу і готовий бути чиновником будь-де, хоч на Північному полюсі! Нехай почнеться двобій!

Також у комедії Командере знявся відомий французьский актор Крістіан Клав'є, якого ви можете знати завдяки популярній трилогії «Прибульці» з Жаном Рено.

Більше цікавих кінопрем'єр вересня ви знайдете в нашій афіші.

770 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: