У червні в прокат вийде комедія «Щоденник гопника», що отримала приз на Варшавському кінофестивалі

15 червня 2022,  16:29 | Новини фільмів

У графіку українських прем'єр з'явилася шведська кримінальна комедія «Щоденник гопника» режисера Івіци Зубака у дусі ранніх фільмів Гая Річі, яку можна буде побачити у кінотеатрах України з 30 червня.

Головним героєм «Щоденника гопника» виступає Метин — злодійкуватий хлопець із передмістя Стокгольма, але в душі він — актор. Наважившись на вступний іспит до академії мистецтв, хлопець благополучно його провалює. На додачу він ще й губить там свій щоденник із записами про крадіжки, вуличні бійки та збут награбованого.

Світова прем'єра нестандартної комедії Зубака відбулася у 2017 році, і вона виявилася настільки популярною, що у 2020 році було знято однойменний міні-серіал, який показав продовження пригод хлопця Метина.

Роль Метина виконує Кан Деміртас, який є співавтором сценарію.

Також у фільмі Зубака знялися актори Лєна Ендре, Йорген Торссон, Мадлен Мартін, Махмут Суваксі, Шеблі Ніаварані та Тоні Принц Тврткович.

У 2017 році «Щоденник гопника» отримав приз глядацьких симпатій на Варшавському міжнародному кінофестивалі. Кримінальна комедія Зубака також була представлена ​​на Міжнародному кінофестивалі у Роттердамі.

974 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: