Дивіться український трейлер драми «Камон камон» з Гоакіном Феніксом у головній ролі

6 червня 2022,  19:11 | Новини фільмів

Чудова новина для всіх шанувальників та шанувальниць лауреата премії «Оскар» Гоакіна Фенікса! У червні в український прокат вийде драматичний фільм «Камон камон», де зірка «Джокера» виконує головну роль.

Драма «Камон камон» зворушлива історія про порозуміння дитини та дорослого. У радіожурналіста Джонні немає сім’ї, і весь свій час він присвячує роботі. Його новий проект інтерв’ю з дітьми з різних куточків Америки про їхні переживання та майбутнє людства. У цій мандрівці до нього приєднується 9-річний племінник Джессі, за яким Джонні обіцяє приглянути.

У новій для себе ролі опікуна Джонні відкриває досі невідомий світ «батьківства» зі всіма його складнощами та радощами.

Роль племінника героя Фенікса виконує актор Вуді Норман.

Кінокритики високо оцінили як гру Фенікса, так і гру Нормана, який був номінований за цю роль на премію британської кіноакадемії BAFTA.

Сценаристом та режисером цієї чорно-білої драми виступає американський кінематографіст Майк Міллс, який зняв оскароносну стрічку «Початківці» та був номінований на премію «Оскар» за сценарій до своєї драми «Жінки ХХ століття».

Українська прем'єра фільму «Камон камон», яка планувалася ще на початку березня, але була перенесена у зв'язку з війною, тепер відбудеться 16 червня.

Читайте також: Прем'єри червня: «Доктор Стрендж 2», «Топ Ґан: Меверік», «Морбіус», «Світ Юрського періоду 3» та багато інших фільмів.

730 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: