Том Гіддлстон та Клер Дейнс у трейлері міні-серіалу «Змій в Ессексі» від Apple

27 квітня 2022,  19:31 | Новини серіалів

Скучили за Томом Гіддлстоном? Поки ми всі з нетерпінням чекаємо на другий сезон «Локі», стримінгова платформа Apple TV+ вирішила порадувати нас новим міні-серіалом «Змій в Ессексі» («The Essex Serpent»), де Гіддлстон виконає головну чоловічу роль.

Детективний серіал «Змій в Ессексі» або «Ессекський змій» буде адаптацією однойменного роману американської письменниці Сари Перрі. Він слідує за нещодавно овдовілою жінкою на ім'я Кора Сіборн, яка, звільнившись від жахливого шлюбу з садистом, переїжджає з Вікторіанського Лондона в невелике село Олдвінтер у графстві Ессекс. Її тягне туди місцева легенда про міфічного звіра під назвою Ессекський змій, який нібито повернувся в цю місцевість.

Роль Кори виконує зірка серіалу «Батьківщина» Клер Дейнс, а Гіддлстона можна буде побачити тут в образі вікарія Вілла Ренсома. У нього є дружина та сім'я, але з прибуттям Кори до його села у Вілла з'являються до неї сильні почуття.

Компанію їм у кадрі складуть дві зірки Поттеріани Клеманс Поезі (Флер Делакур) та Френк Діллейн (юний Том Редл/лорд Волдеморт).

Онлайн-прем'єра міні-серіалу «Змій в Ессексі» відбудеться 13 травня.

1087 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: