Кіра Найтлі зіграє в костюмованій драмі про міфічного змія для Apple TV+

26 серпня 2020,  00:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Кіра Найтлі, відома завдяки ролям у костюмованих фільмах, знову приміряє корсет в драматичному серіалі «The Essex Serpent» для стримінгової платформи Apple TV+.

Основою драми «The Essex Serpent» («Ессекський змій») стане однойменна книга письменниці Сари Перрі, чиї події розвиваються в 1893 році. У ній Найтлі втілить нещодавно овдовілу жінку на ім'я Кора, яка, нарешті звільнившись від шлюбу з садистом, переїжджає з Вікторіанського Лондона в невелике село Олдвінтер у графстві Ессекс. Її тягне туди місцева легенда про міфічного звіра під назвою Ессекський змій, який нібито повернувся в цю місцевість.

Сайт Deadline пише, що Найтлі не тільки зіграє в цій екранізації головну роль, а й виступить її виконавчим продюсером.

Сценарій до серіалу пише Анна СаймонМісіс Вілсон»), а його режисеркою буде Кліо БарнардЕгоїстичний велетень», «Темна ріка»).

Найвідомішими костюмованими фільмами за участю Найтлі є «Гордість і упередження», «Спокута», «Герцогиня», «Гра в імітацію» та «Колетт», а в цьому році актрису можна було побачити в трилері «Державні таємниці» та біографічній комедії «Міс Погана поведінка», які через коронавірус вийшли на українських стримінгових платформах.

«The Essex Serpent» буде не першим серіалом, який в планах у Найтлі на майбутнє. Нещодавно вона підписалася на головну роль в новому серіалі від Hulu «Інша друкарка», який буде психосексуальним трилер-саспенсом.

6012 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: