«Halo»: усі деталі про науково-фантастичний серіал, заснований на популярній відеогрі

26 квітня 2022,  22:30 | Статті

Цієї весни американська стримінгова платформа Paramount+ представила один зі своїх найамбітніших проектів науково-фантастичний серіал «Halo», який є екранізацією однойменної популярної відеогри. І ми готові відповісти на найчастіші питання про нього.

Про що розповідає серіал?

Події серіалу «Halo» розвиваються у 26-му столітті та показують епічний конфлікт між людством та іншопланетною загрозою, відомою як Ковенант, переплітаючи глибокі особисті історії з екшеном, пригодами та багатим баченням світу майбутнього. У битвах з іншопланетянами людство використовує спецбійців «Спартанців», які були модифіковані генетично та кібернетично. Вони є одними з центральних персонажів серіалу.

Хто виконує головну роль?

Головним героєм «Halo» виступає Майстер чиф-петті-офіцер Джон-117, також відомий як просто Майстер Чиф. Він є суперсолдатом, удосконаленим за допомогою генної інженерії. Під впливом іншопланетних технологій Майстер Чиф отримує спогади про своє минуле життя, і в ньому прокидається людяність. Ця роль дісталася зірці серіалу «Американські боги» Пабло Шрайберу.

Хто грає другопланових персонажів?

Разом зі Шрайбером основних героїв «Halo» втілюють актори Наташа МакЕлхоун (доктор Кетрін Гелсі), Шабана Азмі (адмірал Маргарет Парангоскі), Денні Сапані (капітан Джейкоб Кіс), Олів Грей (командер Міранда Кіс), Бокім Вудбайн (Сорена-066), Єрін Ха (біженка Кван Ха), Наташа Кулзач (Різ-028), Бентлі Калу (Ваннака-134) та Кейт Кеннеді (Кай-125).

Хто стоїть за створенням серіалу?

Одним із продюсерів цього серіалу виступає легендарний Стівен Спілберг.

Скільки всього заплановано сезонів?

Повідомляється, що платформа Paramount+ збирається зняти 2 сезони «Halo».

Коли чекати на прем'єру 2-го сезону?

Прем'єра 1-го сезону відбулася 24 березня, а його фінальну серію буде представлено 19 травня. У кращому випадку, якщо зйомки більше не затримуватиме пандемія COVID-19, «Halo» повернеться з новим сезоном навесні або влітку 2023 року.

903 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...