Міла Куніс та Ештон Кутчер вже зібрали $30 мільйонів для українських біженців

19 березня 2022,  17:33 | Новини зірок

Голлівудські актори Міла Куніс та Ештон Кутчер продовжують збирати гроші, щоб допомогти біженцям з України, які змушені кидати рідні домівки через російську військову агресію. І за 3 тижні їм вдалося зібрати 30 мільйонів доларів.

Коли 24 лютого росія напала на Україну, ракетами й бомбами атакуючи мирні міста і села, небайдужі люди з усього світу почали допомагати українцям усім, чим тільки можуть.

Так Міла Куніс, яка родом з Чернівців, та її чоловік Ештон Кучер особисто пожертвували на гуманітарну допомогу українським біженцям 3 мільйони доларів, а також розпочали на сайті GoFundMe (https://www.gofundme.com/f/stand-with-ukraine) благодійну кампанію, до якої можуть долучитися усі бажаючі. І у четвер Куніс оголосила в соцмережах, що їм вдалося досягти своєї початкової мети у 30 мільйонів доларів.

Актриса подякувала усім, хто приєднався до збору коштів і зробив пожертву, а таких людей виявилося більше 65 000:

Ми переповнені вдячністю за вашу підтримку. І хоча це ще далеко до того, щоб вирішити цю проблему, наші спільні зусилля забезпечать більш м’яку посадку для великої кількості людей, поки вони прямують вперед у своє невизначене майбутнє.

Але голлівудське подружжя не збирається на цьому зупинятися і продовжить допомагати українцям. Як пише журнал Vanity Fair, Кутчер сказав:

Наша робота ще не завершена.

Читайте також: Світові кінозірки підтримали Україну: від Анджеліни Джолі до Бенедикта Камбербетча.

10152 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: