«Папік-2»: перший погляд і деталі про сюжет другого сезону хітового серіалу від 1+1

17 березня 2021,  20:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже скоро на каналі 1+1 відбудеться прем'єра нового сезону популярного комедійного серіалу «Папік», який обіцяє «розкрити таємниці минулого головної героїні». А поки милуємося його кадрами та закулісними фотографіями.

Напередодні прем'єри нових серій канал 1+1 поділився офіційним кадром за участю героїв Дар'ї Петрожицької та Станіслава Боклана, які пильно дивляться одне одному в очі в нічному клубі (або ресторані).

Чого ж чекати від другого сезону? За сюжетом, Дід (Станіслав Боклан) вийде з в'язниці і буде намагатися заново влаштувати своє життя, але не все у нього буде складатися так, як хотілося б. Тим часом на стосунки Лізи (Дар'я Петрожицька) і Ельдара (Ельдар Кабіров) також очікують випробування. На щастя, Папік і Ліза будуть продовжувати підтримувати стосунки і допомагати одне одному в різних життєвих ситуаціях.

В інтерв'ю для сайту ТСН Дар'я поділилася деталями про другий сезон «Папіка»:

У новому сезоні глядачі побачать дуже багато емоційно сильних, напружених сцен. У мене, як у акторки, було дуже багато завдань і навіть надзавдань — це важко, але кайфово. Глядач побачить наскільки я виросла, як акторка, в порівнянні з першою частиною. І це дуже велика відповідальність. Готуйтесь дивуватися. Це буде захоплююче, я впевнена. Я чекаю другий сезон «Папіка» не менше, ніж глядач.

Зйомки нових серій серіалу «Папіка» стартували в липні 2020 року і проходили на півдні України в містах Чорноморськ та Овідіополь, які розташовані на березі Чорного моря в Одеській області.

Так що на Лізу та Папіка чекають справжні літні канікули на телеекрані, а на нас з вами, глядачі, — шикарні морські пейзажі рідного моря у кадрі.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися дату прем'єри 2 сезону ситкому «Папік» першими. А поки ви можете знову пережити знайомство головних героїв, оскільки по буднях о 20:45 на каналі 1+1 показують його 1 сезон.

1665 

2 коментаря

Different

23 березня 2021, 01:27

Кому вообще это может быть интересно? Тратили бы лучше время на зарабатывание денег, ведь это вполне реально - нужно начинать с малого, а там пойдёт как по маслу! Есть например такой вот сервис https://2captcha.com/ где нужно работать с капчей этот вид деятельности подойдет для людей которые ищут дополнительную добавку к своим карманным деньгам. Который позволит чувствовать себя уверенно и беззаботно, удачи вам в начинаниях!

0 / 1 
semendorfio

6 жовтня 2021, 10:58

https://tur-poisk.com/
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: