Мелісса МакКарті та Октавія Спенсер стають супергероїнями в трейлері фільму «Thunder Force» від Netflix

4 березня 2021,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бетмен і Супермен, посуньтеся. Прийшов час для нового супергеройського дуету. Стримінгова платформа Netflix поділилася в мережі офіційним трейлером комедійного екшену про бодіпозитивних супергероїнь «Thunder Force».

У супергеройському фільмі «Thunder Force» («Сила Грому») ролі могутніх супергероїнь приміряють номінантка на премію «Оскар» Мелісса МакКарті та лауреатка премії «Оскар» Октавія Спенсер. Ось його офіційний синопсис:

У світі, де суперлиходії стали звичайним явищем, дві подруги дитинства Лідія (Мелісса МакКарті) та Емілі (Октавія Спенсер) возз'єднуються, коли одна з них винаходить суперсироватку, що дає їм можливість захистити рідне місто.

Ця суперсироватка, яку винайшла Емілі, робить Лідію суперсильною, тоді як сама Емілі отримує суперздатність ставати невидимою.

Автором сценарію і режисером цього веселого екшену виступає Бен Фелкоун, чоловік МакКарті й творець фільмів «Леді Бос», «Душа компанії» та «Суперінтелект».

Онлайн-прем'єра картини «Thunder Force», де також зіграють Джейсон Бейтман, Пом Клемент'єфф, Мелісса Лео та Боббі Каннавале, відбудеться 9 квітня.

1241 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: