«Дім дракона»: в спін-оффі «Гри престолів» з'явиться ще один актор з «Доктора Хто»

1 лютого 2021,  18:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Одного з Таргарієнів в майбутньому фентезі «Дім дракона» втілить зірка хітового серіалу «Доктор Хто» Метт Сміт, а також до його акторського складу збирається приєднатися актор Денні Сапані, який вже стикався з Одинадцятим Доктором на телеекрані.

У спін-оффі «Гри престолів» Денні Сапані, якщо його переговори з каналом HBO пройдуть успішно, втілить ключового гравця Танку Драконів Корліса Веларіона, також відомого як Морський Змій, пише Deadline.

Під час громадянської війни Таргарієнів Корліс був знаменитим воїном, мореплавцем та політиком Семи королівств. Його двічі обирали на посаду лорда-адмірала та майстра над кораблями в королівській раді, а також він був чоловіком Рейніс Таргарієн і правицею королеви Рейніри Таргарієн.

Рейніра, яка в спін-оффі «Дім дракона» буде боротися за Залізний трон зі своїм молодшим зведеним братом Ейгоном II, зіграє актриса Емма Д'Арсі. Тим часом Метт Сміт втілить дядька та чоловіка Рейніри, принца Деймона Таргарієна.

Роль короля Вісеріса Таргарієна, чия смерть і стане початком громадянської війни повелителів драконів, виконає Педді Консідайн, а його другу дружину і матір Ейгона II, Алісенту Гайтавер, зіграє Олівія Кук.

Ви можете знати Сапані завдяки ролям у серіалах «Страшні казки», «Куртизанки», «Вбиваючи Єву» та «Корона», а також він з'явився в образі полковника Мантона в 7 серії 6 сезону серіалу «Доктор Хто», де на нього та його військову базу обрушився гнів Одинадцятого Доктора у втіленні Сміта.

1397 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: