Дивимося офіційний трейлер серіалу «Супермен і Лоїс» зі всесвіту Arrowverse

22 січня 2021,  15:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Всесвіт Arrowverse розширюється! За місяць до прем'єри супергеройського серіалу «Супермен і Лоїс» канал The CW нарешті представив його повноцінний трейлер, в якому Кларк Кент розкриває свій головний секрет своїм синам.

Спін-офф серіалу «Супергьорл» покаже пригоди найвідомішого у світі супергероя Кларка Кента/Людини зі сталі/Супермена та найвідомішої у світі журналістки Лоїс Лейн, ролі яких виконують Тайлер Геклін і Бітсі Таллок.

Кларк і Лоїс одружилися й завели дітей, і тепер їм належить битися не тільки з суперлиходіями, які хочуть знищити їхнє місто (або захопити увесь світ), але і з повсякденним стресом і труднощами, з якими стикаються працюючі батьки.

Трейлер показує, що сини Кларка і Лоїс, Джонатан (Джордан Ельзасс) і Джордан (Александр Гарфін), не знали, що їхній батько є Суперменом, і коли Кларк їм розкриває свій секрет, вони йому не вірять... Поки він не демонструє їм свою суперсилу, піднімаючи в повітря їхній пікап.

У кінці трейлер розкриває, що 23 лютого відбудеться прем'єра не однієї, а одразу двох перших серій серіалу «Супермен і Лоїс». Чекаємо з нетерпінням!

961 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: