«Супермен і Лоїс»: промо-ролик та опис 4 серії «Вийти з ладу»

10 березня 2021,  16:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 4 серії дебютного сезону супергеройського серіалу «Супермен і Лоїс» Супермен розривається між своїми обов'язками перед родиною та перед людством, коли на горизонті з'являється небезпечна загроза.

Разом з промо-роликом був представлений офіційний синопсис 4 серії, яка називається «Haywire» («Вийти з ладу»):

Сидячи на трибуні під час шкільної футбольної гри, Лоїс (Бітсі Таллок) та Кріссі (Sofia Hasmik) помічають, що Морган Едж (Адам Рейнер) веде розмову з мером Діном (Ерік Кінлісайд) і Кайлом Кушингом (Ерік Валдез), і вони бачать наскрізь цей нещирий хід, спрямований на те, щоб завоювати місто. Тим часом Кларк (Тайлер Геклін) погоджується допомогти Лоїс під час зустрічі в міській раді, але ситуація стає напруженою, коли його починають тягнути в двох протилежних напрямках. У Джонатана (Джордан Ельзасс) виникають змішані почуття з приводу нового статусу Джордана (Александр Гарфін).

Також промо-ролик показує сварку на підвищених тонах між Кларком, Лоїс та її батьком генералом Лейном (Ділан Волш) через те, що генерал сказав Джонатану і Джордану не турбувати їхнього батька своїми проблемами. Лейн говорить, що йому «не подобається, що пріоритети Супермена змінилися», на що Лоїс круто відповідає наступне: «Це називається бути батьком».

Прем'єра 4 серії серіалу «Супермен і Лоїс», яку зняв режисер Джеймс Бемфорд, відбудеться 17 березня за українським часом.

943 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: