«Бетвумен»: промо та опис 2 серії 2 сезону «Попередня кримінальна історія»

20 січня 2021,  16:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наша улюблена лиходійка-психопатка Еліс повернулася, так що бережися, нова Бетвумен! Канал The CW поділився промо-роликом 2 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Бетвумен», який показує їхнє перше зіткнення.

Разом з промо-роликом був представлений і офіційний синопсис серії «Prior Criminal History» («Попередня кримінальна історія»)

Після швидкої примірки костюма Бетвумен, Раян Вайлдер (Джавісія Леслі) знову стикається зі щоденними випробуваннями в якості звичайної громадянки Готема. Тим часом Еліс (Рейчел Скарстен) виношує новий і дуже підступний план, щоб привернути увагу Готема і Сафіі (Шивані Гаї). Раян вперше стикається віч-на-віч з Еліс.

Також промо-ролик показує зустріч Раян і Софі (Меган Тенді) в поліцейській дільниці за столом допитів, причому на Раян в даній сцені надягнуті наручники. У цей час головна героїня говорить, що «все життя її оточували злочинці», тому вона «знає, як їх зупинити».

Друга серія нового сезону «Бетвумен», де також повернуться Люк (Камрус Джонсон), Мері (Ніколь Кан) та Джейкоб (Дюгрей Скотт) вийде на екрани 25 січня за українським часом.

1049 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: