6 персональних постерів фільму «Черрі» з Томом Голландом в головній ролі

6 січня 2021,  18:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Голланд постає в 6 різних образах на портретних постерах кримінальної драми «Черрі», яку зняли режисери супергеройських блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення» Ентоні Руссо та Джо Руссо.

Поділившись постерами «Черрі» в Twitter, брати Руссо з великим захопленням відгукнулися про гру Тома Голланда в своєму новому фільмі:

Тільки Том Голланд міг зіграти цього персонажа з тими діапазоном, інтенсивністю, теплотою, гумором, трагедією і пафосом, які були для нього необхідні.

У цій кримінальній драмі зірка франшиз «Людина-павук» і «Месники» виконає роль армійського медика, який нещодавно повернувся з Іраку з недіагностованим посттравматичним синдромом. Він починає зловживати опіатами і в підсумку, щоб мати можливість оплачувати свою залежність, стає грабіжником банків.

Портретні постери «Черрі» показують героя Голланда в різні етапи його життя тут він з'являється в образах студента, коханця, солдата, наркозалежного і, нарешті, грабіжника. І в образі грабіжника його насилу можна впізнати.

Також брати Руссо повідомили, що прем'єра фільму «Черрі» відбудеться в кінотеатрах США 26 лютого, а 12 березня він вийде на стримінговій платформі Apple TV+.

1106 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: