«Бетвумен»: кадри і опис 1 серії 2 сезону «Що трапилося з Кейт Кейн?»

19 грудня 2020,  18:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний синопсис прем'єрної серії 2 сезону супергеройського серіалу «Бетвумен» розкриває нові деталі про героїню Раян Вайлдер, яка займе місце Кейт Кейн і стане наступним Багряним лицарем Ґотема.

Перша серія нового сезону отримала назву «Whatever Happened to Kate Kane?» («Що трапилося з Кейт Кейн?»), так що вона повинна пояснити нам, куди раптом поділася Кейт Кейн, перша Бетвумен. Її роль в 1 сезоні виконувала Рубі Роуз, але актриса покинула серіал через травми, отримані на зйомках, так що сценаристам довелося шукати спосіб, як попрощатися з її героїнею і представити нову захисницю Ґотема в костюмі кажана.

Новою Бетвумен стане Раян Вайлдер, роль якої виконає Джавісія Леслі. І офіційний синопсис прем'єрної серії, яким в п'ятницю поділився сайт EW, повідомляє про нову супергероїню наступне:

Раян Вайлдер, бездомна експертка з бойових мистецтв, знаходить костюм першої Бетвумен після загадкового зникнення Кейт Кейн. Відчуваючи себе безправною протягом багатьох років через корумповану систему міста Ґотема, вона розглядає костюм з маскою як спосіб відновити свою силу, тому вона бере його для пробного виходу у місто.

Разом з синопсисом було представлено 9 кадрів серії «Що трапилося з Кейт Кейн?», де разом з Раян Вайлдер можна побачити Еліс (Рейчел Скарстен), Люка Фокса (Камрус Джонсон), Мері Гамільтон (Ніколь Кан), Брюса Вейна/Бетмена (Воррен Крісті), Джейкоба Кейна (Дюгрей Скотт) та Софі Мур (Меган Тенді), яка зі сльозами на очах читає лист (можливо, його автором стала Кейт).

Прем'єрна серія 2 сезону серіалу «Бетвумен», режисером якої виступила Голлі Дейл, прибуде на американські телеекрани 17 січня.

1496 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: