Генрі Кавілл отримав травму на зйомках 2 сезону серіалу «Відьмак»

19 грудня 2020,  01:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На додачу до пандемії коронавірусу знімальний процес 2 сезону фентезійного серіалу «Відьмак» був ускладнений травмою актора Генрі Кавілла, який виконує роль мисливця на монстрів Ґеральта з Рівії.

Сайт британської газети The Sun повідомив минулої неділі, 13 грудня, що під час зйомок на кіностудії Arborfield Studios, що знаходиться в Лондоні, Кавілл отримав «легку травму м'язів ноги».

Ця травма наздогнала 37-річного актора під час зйомок епізоду з проходженням смуги перешкод, коли він працював на висоті 20 футів (тобто 6 метрів) з ременями безпеки. Газета пише, що в цій сцені також були задіяні сокири, що качаються, так що можна припустити, що мова йде про смугу перешкод в Каері Морхені, фортеці, де тренують відьмаків.

Актор відправився на лікарняний, щоб його нога відновилася, але це не зупинило знімальну групу вони продовжують працювати над сценами, в яких задіяні інші актори, щоб не втрачати дорогоцінний час. Після чого вони дружньо відправляться на святкові канікули.

У березні зйомки «Відьмака» були зупинені майже на півроку через пандемію COVID-19, а в листопаді зйомки серіалу знову були поставлені на паузу, оскільки у 4 членів знімальної групи був виявлений коронавірус.

Бажаємо Кавіллу якнайшвидшого одужання.

1237 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: