Супермен і Лоїс повертаються у Смолвіль на новому промо-фото серіалу Arrowverse

15 грудня 2020,  15:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW продовжує дражнити нас кадрами свого нового супергеройського серіалу «Супермен і Лоїс», який буде спін-оффом «Супергьорл». І на новому фото Кларк Кент та Лоїс Лейн позують на тлі своєї любимої ферми у Смолвілі.

Серіал «Супермен і Лоїс» покаже пригоди найвідомішого у світі супергероя та найвідомішої у світі журналістки, які одружилися і завели дітей. Тепер їм належить битися не тільки з суперлиходіями, але і з повсякденним стресом і труднощами, з якими стикаються працюючі батьки.

Ролі Кларка Кента/Супермена та Лоїс Лейн виконують актори Тайлер Геклін і Бітсі Таллок, яких нещодавно можна було побачити в кросовері Arrowverse «Elseworlds» («Інші світи»). Тим часом ролі їхніх дітей Джонатана і Джордана Кентів зіграють Джордан Ельзасс і Александр Гарфін.

Разом з Кларком та Лоїс в їхньому серіальному спін-оффі з'явиться ще одна знаменита героїня з коміксів про Супермена Лана Ленг, яку втілить Еммануель Шрікі.

Минулого тижня була представлена ​​промо-фотографія серіалу «Супермен і Лоїс», яка розкрила новий костюм Людини зі сталі.

Прем'єрна серія серіалу про пригоди цієї легендарної парочки вийде на американському телебаченні 23 січня.

760 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: