Тітоньки з серіалу «Сабріна – маленька відьма» з'являться в «Моторошних пригодах Сабріни»

12 грудня 2020,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Світи серіалів «Сабріна – маленька відьма» і «Моторошні пригоди Сабріни» стикаються дуже химерним чином в ексклюзивному фрагменті фінального сезону, який точно порадує всіх, хто був дитиною в 90-х.

Фрагмент показує спантеличену Сабріну (Кірнан Шипка), яка знайомиться з тітоньками Гільдою (Керолайн Рі) і Зельдою (Бет Бродерік) з серіалу «Сабріна – маленька відьма», що виходив на американському телебаченні з 1996 по 2003 рік.

Тітонька Зельда каже Сабріні, що вони переживали за неї, а Гільда ​​додає в своєму стилі: «Не я, я не хвилювалася з тих пір, як [випила] бездонні мімози». Після чого за кадром звучить сміх, що викликає у Сабріни ще більше збентеження.

А потім виявляється, що вони знаходяться на знімальному майданчику, де знімають серіал, режисером якого виступає... отець Блеквуд (Річард Койл).

У серіалі «Сабріна – маленька відьма», який був більше фентезійної комедією про юну відьму, аніж похмурою історією про монстрів, як серіал від Netflix, роль Сабріни виконувала Мелісса Джоан Гарт. Тим часом Хільду та Зельду в новому серіалі втілюють Люсі Девіс та Міранда Отто, котори ви можете побачити нижче в компанії «оригінальних» тіточок.

Прем'єра фінальних серій «Моторошних пригод Сабріни», чий новий трейлер дивіться тут, відбудеться 31 грудня.

1777 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: