«Дім дракона»: перший концепт-арт спін-оффу «Гри престолів» показує нових драконів

4 грудня 2020,  21:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дракаріс! Канал HBO вирішив порадувати шанувальників хітового фентезі «Гра престолів», поділившись в мережі першими концепт-артами його спін-оффу «Дім дракона», який розповість про предків Дейнеріс Таргарієн.

Події серіалу «Дім дракона» будуть розвиватися за 150 років до початку війни за Залізний трон, яка була показана у «Грі престолів», і покажуть, як після смерті короля Вісеріса I у Вестеросі починається громадянська війна Таргарієнів, відома як Танок драконів.

У цій війні за Залізний трон битимуться дві гілки дому Таргарієнів: «чорні дракони» під проводом Рейніри, старшої доньки Вісеріса від першого шлюбу, та «зелені дракони» під проводом Ейгона II, сина Вісеріса та його другої дружини королеви-вдови Алісент.

Під час Танку драконів у Вестеросі існувала рекордна кількість драконів, тому поки складно сказати, хто з цих драконів зображений на офіційному концепт-арті, який ви можете розглянути в деталях нижче.

Показавши нам зображення цієї пари драконів, канал HBO підтвердив у соцмережах, що зйомки спін-оффу «Гри престолів» почнуться у 2021 році. Так що прем'єра серіалу «Дім дракона» дійсно може відбутися у 2022.

1211 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: