Екшен «Війна завтрашнього дня» з Крісом Преттом вийде у кіно влітку 2021 року

28 листопада 2020,  16:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра науково-фантастичного бойовика «Війна завтрашнього дня» («The Tomorrow War»), яка повинна була відбутися у грудні, у зв'язку з пандемією коронавірусу переїхала на 22 липня 2021 року.

Події фантастики «Війна завтрашнього дня» будуть розвиватися в майбутньому, коли Земля зазнає нищівних атак прибульців, які не залишають людям шансів на виживання. Останньою відчайдушною спробою переломити ситуацію є мобілізація землянами солдат з минулого. Зусиллями вчених вони переносяться в часі і просторі, щоб битися в новій світовій війні.

Головну роль в цій війні людства та іншопланетян виконає зірка блокбастерів «Вартові Галактики», «Вартові Галактики 2», «Месники: Війна нескінченності» та «Світ Юрського періоду» Кріс Претт.

Разом з Преттом у фільмі знялися Івонн СтраховськіДекстер», «Оповідь служниці»), Дж.К. СіммонсЛа-Ла Ленд», «Ліга справедливості») та Бетті ГілпінБлиск», «Подорож хорошого пса»).

У режисерському кріслі проекту знаходиться Кріс МакКей, який зняв мультфільм «Лего. Фільм: Бетмен». Він також працював над сценарієм фільму «Дулітл».

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити трейлер фантастики «Війна завтрашнього дня».

1384 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: