Вийшов трейлер українського фільму «Мій дідусь – Дід Мороз» з шоуменом Дядею Жорою

4 листопада 2020,  20:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рівно за тиждень до Нового року, 24 грудня, в український прокат вийде святкова комедія для всієї родини «Мій дідусь – Дід Мороз», яка була знята студіями SHL Production і BAD KARMA Production. Дивимося її перший трейлер.

Разом з трейлером був представлений офіційний постер фільму «Мій дідусь – Дід Мороз», який ви знайдете нижче, і його розширений синопсис:

Напередодні Нового року дев'ятирічний Максим мріє лише про те, щоб знайти свого дідуся, який є самим Дідом Морозом. Тому і відправляється прямісінько у столицю на його пошуки. Дорогою він знаходить багато друзів, яким допомагає своєю дитячою безпосередністю, простими та водночас влучними порадами, але знаходяться i вороги, які намагаються зіпсувати йому Новий рік. Максим не здається, навіть після зустрічі з несправжніми Дідами Морозами, так само як і його мама, яка одразу ж кинулася на його пошуки.

Роль непосидька на ім'я Максим в даній комедії виконує юний актор Лев Пічахчі, для якого це буде перша головна роль в повнометражному кіно.

Також у фільмі режисера Сергія Шляхтюка знялися актриси Наталія Бадер, Діана Глостер і Дар'я Дубровська, зірка хітового серіалу «Школа» Микита Вакулюк та відомий український шоумен Дядя Жора, якого ви можете побачити на постері разом з родиною Максима.

945 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...