Мейсі Вільямс намагається вижити після невдалого пограбування в трилері «Соціопати»

17 вересня 2020,  19:48 | Статті

Через тиждень (24 вересня) в українських кінотеатрах можна буде подивитися трилер «Соціопати».

Починається фільм з того, як троє агресивних хлопців – слизький Террі (Ендрю Елліс), прагматичний Натан (Іен Кенні) і ватажок банди психопат Газ (Джейк Каррен) – вирішують обчистити приватний будинок заможної літньої пари.

Дочекавшись, поки господарі поїдуть по справах, хлопці вламуються в особняк і намагаються відкрити сейф, що зберігається в підвалі. Незабаром до них приєднується Мері (Мейсі Вільямс) – дівчина Натана, яка не горить бажанням брати участь в пограбуванні.

Відкрити сейф у компанії не виходить, і грабіжники вирішують дочекатися повернення власників, щоб випитати у них код від сейфа.

Коли з'являються безпечні на вигляд господарі будинку – доктор Хаггінс (Сильвестр Маккой) та його дружина Еллен (Рита Ташінгем) – в команді головорізів починається розкол. Літні люди благають про пощаду й закликають до совісті грабіжників.

Відморозок Газ готовий піти на все і навіть, ймовірно, на вбивство. Натан вагається, боязкий Террі, за наводкою якого вся група потрапила в будинок, взагалі не хоче завдавати нікому зла. Мері бере справу в свої руки та вирішує вивести Газа зі строю, чим тільки погіршує ситуацію.

Після низки жахливих подій розклад сил кардинально змінюється і злочинцям доводиться відповідати за спробу злому прямо на місці. Чи проживе Мері, яка допомагала містеру і місіс Хаггінс врятуватися, досить довго, щоб розповісти про те, що сталося?


Дивіться трилер «Соціопати» в кінотеатрах України з 24 вересня.

4983 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: