Дивимося фінальний трейлер «Тенета» з Джоном Девідом Вашингтоном і Робертом Паттінсоном

22 серпня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви теж вже рахуєте дні до прем'єри науково-фантастичного епіка Крістофера Нолана «Тенет»? Тоді вас напевно порадує його розширений фінальний трейлер, яким вночі поділилася студія Warner Bros. Pictures.

У новій фантастиці Нолана Джон Девід Вашингтон втілює Протагоніста, який бореться за виживання всього світу і намагається запобігти Третій світовій війні, озброєний всього одним словом Тенет. Він подорожує огорнутим сутінками світом міжнародного шпигунства з єдиною місією, яка розгорнеться за межами реального часу. Це не подорож крізь час. Це інверсія.

Допомагати йому в цій місії будуть Роберт Паттінсон, Елізабет Дебікі та Клеманс Поезі, а ось персонаж Кеннета Брани з його акцентом і характером дуже нагадує в фінальному трейлері головного лиходія.

Також нещодавно були представлені круті постери «Тенета», які показують його героїв в різних інтригуючих ситуаціях. Ви знайдете їх нижче.

В український прокат новий епік Нолана вийде наступного тижня, 26 серпня. Ви вже можете придбати квитки на фільм «Тенет» на нашому сайті.

4765 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: