Український трейлер і дата прем'єри мультфільму «Белла Бінго. Курячий забіг»

21 серпня 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер норвезького мультфільму «Белла Бінго. Курячий забіг», який вийде в український прокат восени, 1 жовтня. Трейлер повідомляє, що над ним працювали творці хітової анімації «Гномео і Джульєтта».

Сюжет анімаційної стрічки слідує за двома найкращими друзями Еллою Белою Бінго та Генрі, які обожнюють фокуси і вирішують створити свій власний цирк. Але одного разу в їхній район переїжджає новий хлопчик з міста на ім'я Джонні, і все змінюється. Елла і Генрі сваряться, і, щоб вибачитися перед другом, Елла збирає цілий загін і відправляється на його пошуки.

Нижче ви знайдете офіційний постер «Белла Бінго. Курячий забіг», який показує його головних героїв Еллу, Генрі і Джонні та інших персонажів. Клікайте на зображення, щоб перейти до галереї мультфільму.

Режисерами цієї анімаційної пригоди про справжню дружбу, фокуси і курей виступають Атле Солберг Блаксет і Франк Мосвольд.

Тим часом ви вже можете подивитися в найближчому кінотеатрі мультфільми «Тролі 2: Світове турне», «Кот під прикриттям», «Галас джунглів» і «Секрети домашніх тварин 2», а також аніме культового режисера Хаяо Міядзакі «Мандрівний замок», «Принцеса Мононоке» і «Порко Россо».

3009 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: