Стильна Мотря: Антоніна Хижняк в фотосесії для ювелірного дому Zarina

24 липня 2020,  20:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового українського серіалу «Спіймати Кайдаша» Антоніна Хижняк взяла участь в арт-колаборації від ювелірного бренду Zarina та української письменниці Оксани Шаварської.

На честь виходу книги Оксани Шаварської «8000 миль самотності», де описані «історії з Нью-Йорка, з Києва та інших точок нашої божевільної земної кулі», дім Zarina об'єднався з письменницею в рамках проекту #МояЦінністьМоєХочу, в ході якого українки озвучують свої заповітні бажання.

Однією з учасниць проекту стала Хижняк, відома завдяки ролі бойової дівчини Мотрі в драматичному серіалі від СТБ «Спіймати Кайдаша».

Вона знялася у фотосесії з прикрасами Zarina, зробленої в рожевих тонах, і поділилася своїми враженнями від книги «8000 миль самотності»:

В кожній новелі з цієї книги є якийсь особливий момент, який ти точно пережив у своєму житті. Це ті миті, які ми знаходимо і впізнаємо в улюблених піснях, віршах, книжках, фільмах. Те, що відлякує і приваблює своєю відвертістю. Це подорож не тільки до «внутрішнього світу авторки», це подорож до людської суті.

Зараз Хижняк зайнята зйомками в детективному серіалі «Слід», де вона зіграє капітана поліції Катерину Червону, яку описують як «веселу, спортивну і впевнену в собі дівчину», а також як «спеціалістку зі зброї, балістики і трасології».

Прем'єра серіалу «Слід» очікується цієї осені на каналі СТБ.

1956 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: