Саймон Пегг і Нік Фрост повертаються в трейлері серіалу «Шукачі правди»

24 липня 2020,  17:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний комедійний дует знову з нами! Платформа Prime Video представила офіційний трейлер серіалу «Шукачі правди», головні ролі в якому виконують актори Саймон Пегг та Нік Фрост.

Сюжет багатосерійної комедії з елементами горору слідує за любителями паранормальних явищ, які подорожують по Великій Британії в пошуках свідчень існування привидів. Вони регулярно відвідують старі церкви чи занедбані госпіталі, де за допомогою саморобного обладнання вишукують сліди чогось надприродного і транслюють свої пригоди в мережі. Одного разу вони випадково натикаються на змову, здатну знищити все людство.

Разом з Фростом займатися розслідуваннями паранормального будуть Емма Д'Арсі і Самсон Кае, а його батька зіграє зірка культового фільму «Механічний апельсин» Малкольм МакДавелл.

Тим часом персонаж Пегга також буде замішаний в цій справі, але, як показує трейлер, він носить діловий костюм і працює в офісі.

Дату прем'єри серіалу «Шукачі правди» платформа Prime Video поки не розкриває, але вона відбудеться пізніше в 2020 році.

1184 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: