Дивимося новий тизер трилера «Безжальний» з небезпечним Расселом Кроу

23 липня 2020,  22:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український тизер драматичного трилера «Безжальний» нагадує, що його довгоочікувана прем'єра відбудеться вже за тиждень, 30 липня.

У трилері від режисера Дерріка Борте і сценариста Карла Еллсуорта лауреат премії «Оскар» Рассел Кроу втілює чоловіка, чиє життя зруйноване, а він сам дійшов до точки кипіння. Зіткнувшись на світлофорі з молодою матір'ю, він вирішує дати їй та її рідним жорстокий урок.

В інтерв'ю для британської газети Independent Кроу розкрив деякі деталі про свого персонажа і розповів, наскільки даний фільм є актуальним зараз:

Коли я вперше прочитав [сценарій], я не хотів в ньому зніматися. Але потім я почав розуміти, що ми бачимо ці вибухи гніву все частіше в нашому суспільстві. Цей персонаж використовує свою машину в якості зброї, і ми бачили, як люди заходили в молитовні доми й відкривали вогонь, той же жах відбувався в школах і нічних клубах, а зовсім нещодавно ми спостерігали в режимі реального часу, як люди сходять з розуму в проходах супермаркетів за рулоном туалетного паперу. Це саме те місце, куди потрапило західне суспільство.

Допрем'єрні покази цієї напруженої стрічки про проблеми сучасного суспільства стартують в кінотеатрах України в наступну середу, 29 липня.

Квитки на сеанси «Безжальний» ви вже можете придбати на нашому сайті.

1245 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: