Фільм «Поза грою» з Беном Аффлеком вийшов на стримінгових платформах

30 червня 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гарна новина для всіх шанувальників актора Бена Аффлека. Його нова спортивна драма «Поза грою» стала доступна до перегляду на Megogo.

Кінострічка «Поза грою» розповість історію розбитого чоловіка на ім'я Джек Каннінгем, який в старшій школі був зіркою баскетболу з великим майбутнім, але потім раптом закинув спорт і пішов. Джек топить жахливу втрату в алкоголі, і його життя нагадує руїни, коли його звуть стати тренером баскетбольної команди у рідній школі. Команда починає перемагати, і Джек отримує другий шанс виправити своє життя. Але чи буде цього достатньо, щоб він встав на шлях спокути?

Аффлек виконує роль Джека, а також разом з ним в даній драмі знялися Яніна Гаванкар, Аль Адрігал, Мікейла Воткінс, Брендон Вілсон та Вілл Ропп.

Режисером цієї історії про спорт і другий шанс виступає Гевін О'Коннор, відомий завдяки трилеру «Аудитор» з Аффлеком в головній ролі.

Фільм «Поза грою» повинен був вийти в українських кінотеатрах у травні, але його прем'єра переїхала на стримінгові платформи в зв'язку з карантином.

1377 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: