Дивимося напружений тизер-трейлер фільму «Гніздо» з Джудом Лоу і Керрі Кун

20 червня 2020,  16:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У драматичному трилері «Гніздо» номінант на премію «Оскар» Джуд Лоу і номінантка на премію «Еммі» Керрі Кун втілюють подружжя, чий шлюб починає розпадатися після переїзду в новий будинок.

Сюжет фільму розвивається в 1980-х роках і слідує за Рорі (Лоу), амбітним підприємцем і колишнім брокером, який переконує свою дружину-американку Еллісон (Кун) та їхніх дітей залишити зручності американського передмістя і відправитися в його рідну Англію. Отримавши можливість повернутися в стару фірму, Рорі хапається за неї і бере в оренду давній особняк, де є місце, щоб побудувати стайню для коней Еллісон. Але незабаром обіцянка нового чудового життя дає тріщину, і парі доводиться поглянути в обличчя небажаній правді, що ховається під видимою поверхнею їхнього шлюбу.

Сценаристом і режисером цієї багатогранної подружньої історії, чия прем'єра відбулася на початку року на кінофестивалі «Санденс», виступає Шон Дуркін. Це буде його другий повнометражний фільм після драматичного трилера «Марта, Марсі Мей, Марлен».

У минулому році Лоу з'явився в супергеройському екшені «Капітан Марвел» та мелодрамі Вуді Аллена «Дощовий день в Нью-Йорку», а на початку цього року його можна було побачити в продовженні хітового серіалу «Новий Папа» і екшен-трилері «Ритм-секція» з Блейк Лайвлі.

Кун нещодавно зіграла в блокбастері «Месники: Війна нескінченності» та серіалі «Грішники», а також ви можете знати її завдяки хітовій антології «Фарго».

Прем'єра фільму «Гніздо» в американських кінотеатрах відбудеться 18 вересня. Поки невідомо, чи покажуть його в Україні.

1647 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: