«Людина зі сталі 2»: Супермен з'являється в чорному костюмі на крутому фан-арті DCEU

10 травня 2020,  07:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки студія Warner Bros. Pictures не поспішає знімати фільм «Людина зі сталі 2», шанувальники коміксів DC не втрачають надії знову побачити актора Генрі Кавілла в костюмі Супермена. Причому в його чорній версії, яку вирізали з «Ліги справедливості».

У коміксах чорний костюм Супермена називають Костюмом відновлення, оскільки Кларк Кент з'являється в ньому після свого воскресіння, тому глядачі з нетерпінням очікували сцену з ним в «Лізі справедливості», але вона була вирізана з фінального монтажу.

Режисер Зак Снайдер підтвердив, що Супермен з'являється в чорному костюмі в його версії «Ліги», відомої як Snyder Cut, яку він так і не показав нам до цього дня.

Але це не заважає різним художникам представляти супергероя у втіленні Кавілла в Костюмі відновлення, і новий фан-арт від художника spdrmnkyxxiii, присвячений його другому сольному фільму, показує Супермена в чорному суперкостюмі в криптонській регенераційній матриці.

На першому малюнку Супермен з'являється з довгим волоссям, але без бороди, а на другому вже відростив собі бороду, тому трохи нагадує Аквамена.

Минулої осені Кавілл розвіяв чутки про те, що він залишає супергеройський пост, і сказав, що збирається зіграти Супермена в майбутньому. Сподіваємося, що це все ще правда, і студія Warner Bros. все-таки планує зняти «Людину зі сталі 2».

23390 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: