«Захар Беркут», «Скажене весілля» та «Викрадена принцеса» повернуться в кінотеатри

9 травня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія FILM.UA збирається випустити популярні українські фільми останніх років в повторний прокат, щоб українським кінотеатрам було що показувати після зняття карантину.

З 11 травня в Україні стартують перші ослаблення карантину, який був введений два місяці тому в зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу, так що ми дуже сподіваємося, що влітку знову зможемо піти в кінотеатр, щоб подивитися хороше кіно на великому екрані з попкорном. Але оскільки в США ситуація з COVID-19 набагато гірша, то не варто очікувати, що після відкриття українських кінотеатрів нам покажуть там нові голлівудські кінострічки.

Зате, на щастя, останніми роками активно розвивався український кінематограф, так що екрани наших кінотеатрів не будуть порожні. Студія FILM.UA повідомила в соцмережах, що випустить в повторний прокат історичний епік «Захар Беркут», фентезі «Сторожова застава», сімейні комедії «Скажене весілля» та «Скажене весілля 2», біографічний трилер «Ціна правди» та фентезійний мультфільм «Викрадена принцеса».

Також планується повернення в кінотеатри військового фільму «Черкаси», чия прем'єра відбулася 27 лютого, за два тижні до початку карантину.

У березні на великі екрани повинні були вийти ще два очікуваних українські фільми «Толока» та «Пульс», так що з нетерпінням чекаємо, коли вони отримають нові дати прем'єр.

1982 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: