Емма Вотсон та зірки «Гаррі Поттера» возз'єдналися перед Різдвом

18 грудня 2019,  21:46 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Дамблдорова Армія знову разом! Актриса Емма Вотсон підірвала Інтернет фотографією, на якій компанію їй складають колеги по фільмам про Гаррі Поттера, і це дійсно найкращий подарунок на Різдво і Новий рік для будь-якого поттеромана.

Кілька годин тому 29-річна британська актриса, яку ми всі знаємо завдяки ролі Герміони Грейнджер у франшизі «Гаррі Поттер», опублікувала у своєму Instargam чорно-білу фотографію, де вона посміхається і позує разом з Томом Фелтоном (Драко Малфой), Бонні Райт (Джіні Візлі), Меттью Льюїсом (Невілл Лонгботтом) та Еванною Лінч (Луна Лавгуд).

У підписі Вотсон привітала підписників з наступаючим Різдвом:

Щасливого Різдва від нас.

А Льюїс пожартував у коментарях про те, як він вийшов на знімку:

Ця воскова фігура мене дуже ефектна.

Дивно, що ніхто поки не прокоментував вуса Малфоя, тобто Фелтона, який надів окуляри і став трохи схожим на Гаррі Поттера. Або його далекого родича.

Після Вотсон фотографіями з цього вечора поділилися Льюїс та Фелтон, і на деяких з них вони сперечаються про те, який з факультетів Гоґвортсу кращий: Ґрифіндор чи Слизерин. На щастя, до дуелі справа не дійшла.

На знімках не вистачає тільки Деніела Редкліффа (Гаррі Поттер) і Руперта Грінта (Рон Візлі). І можна хоч зараз планувати революцію проти Амбридж.

У січні Вотсон можна буде побачити у кіно в новій екранізації роману «Маленькі жінки», яка отримала 2 номінації на «Золотий глобус».

19444 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: