Верхи на повітряній кулі: Перший погляд на Едді Редмейна та Фелісіті Джонс в «Аеронавтах»

17 травня 2019,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки оскароносного фільму «Стівен Хокінг. Теорія всього» Едді Редмейн та Фелісіті Джонс знову зіграють разом у пригодницькому байопіку «Аеронавти».

В «Аеронавтах» Редмейн і Джонс зіграють вченого Джеймса Глейшера та пілота Амелію Рен, які опиняються в центрі епічної боротьби за виживання, коли намагаються зробити відкриття на повітряній кулі.

На перших кадрах фільму, від яких вже захоплює дух, головні герої спочатку летять над землею в гарну погоду, тому Рен вище забралася на повітряну кулю, а потім в негоду, і тут Глейшер вже намагається затягнути її назад у кошик під час жахливої грози.

Режисером історії Глейшера і Рен виступає номінант на премію BAFTA Том Гарпер, який працював над серіалами «Гострі картузи» та «Війна і мир».

За головні ролі у фільмі «Стівен Хокінг. Теорія всього» Редмейн отримав «Оскар», а Джонс була номінована на «Оскар», так що їхня друга спільна пригода може обернутися новими успіхом під час майбутнього нагородного сезону.

«Аеронавти» прилетять у світовий прокат в жовтні і транслюватимуться в кінотеатрах IMAX. З нетерпінням чекаємо оголошення дати їх української прем'єри.

1410 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: