Міс елегантність: Шарліз Терон в фотосесії для журналу Marie Claire

2 травня 2019,  18:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Шарліз Терон, яку незабаром можна буде побачити в кінотеатрах в романтичній комедії «Божевільна парочка», стала зіркою червневої обкладинки журналу Marie Claire.

Фільм «Божевільна парочка», де компанію Терон склав Сет Роген, є першою романтичною комедією у фільмографії актриси, яка прославилася завдяки багатьом серйозним ролям, як серійна вбивця Ейлін Ворнос («Монстр»), зла королева-відьма Равенна («Білосніжка та мисливець»), пустельна воїтелька Фуріоса («Шалений Макс: Дорога гніву») і агент британської розвідки Лоррейн Бротон («Атомна блондинка»).

Прикрасивши собою обкладинку наступного випуску журналу Marie Claire, Терон розповіла в інтерв'ю, що вона й сама не очікувала, що колись зіграє в романтичній комедії:

Я ніколи не думала, що зіграю в ромкомі. Я не думала, що у мене вийде знайти підхід до простої романтичної комедії.

Але Роген, який п'ять років розробляв сценарій «Божевільної парочки» з Терон, режисером Джонатаном Левіном й сценаристами Елізабет Ханною і Деном Стерлінгом, повірив у її почуття гумору:

Вона є однією з найталановитіших людей на планеті.

У «Божевільній парочці» Терон втілює сенатора і кандидата на пост президента США Шарлотту Філд, а Роген грає простого хлопця Фреда Фларскі, який давно в неї закоханий. І коли Шарлотта наймає Фреда, щоб він писав її промови, між ними спалахує іскра.

Фотосесію з Терон для Marie Claire зняв американський фотограф Томас Вайтсайд. На першій фотографії, яку вибрали для обкладинки, актриса позує в одязі й прикрасах від Dior.

В український прокат «Божевільна парочка» увірветься влітку, 27 червня.

9416 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: