Супергерої Вічні можуть з'явитися в сцені після титрів блокбастера «Месники 4»

2 березня 2019,  20:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський блокбастер «Месники: Завершення» є одним з найбільш очікуваних фільмів 2019 року, і не менш інтригуючими для шанувальників всесвіту Marvel є його сцени після титрів, які можуть представити абсолютно нових супергероїв.

Фільм «Месники: Завершення» стане останньою главою Третьої Фази даного кіновсесвіту й завершить історії деяких персонажів, які були з нами ще з Першої Фази. Так що для Marvel прийшов відповідний час, щоб познайомити глядачів з новими героями, які заповнять цю порожнечу.

Одним з найближчих проектів Marvel Stuidos, який вийде на екрани через рік-два і покаже нову супергеройскую команду з новою сюжетною аркою в цьому всесвіті, стане фільм «Вічні» про команду давніх супергероїв, безсмертних істот, які жили на планеті Земля багато тисячоліть тому і створили її історію та цивілізації.

Про ймовірність того, що хтось із Вічних з'явиться в сцені після титрів четвертих «Месників» написав засновник сайту MCUCosmic Джеремі Конрад. Він каже, що в цій сцені будуть присутні одна з ключових героїнь «Вічних», якій студія поки дала кодове ім'я «Карен», та один із безсмертних героїв.

Поки що це тільки чутки, але в будь-якому випадку сподіваємося, що сцени після титрів не розчарують і покажуть, чого нам чекати від Четвертої Фази.

«Месники: Завершення» увірвуться в кінотеатри України цієї весни, 25 квітня.

2090 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: