Фільм «Вічні» від Marvel Studios може вийти на екрани у 2020 році

23 лютого 2019,  21:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилося повідомлення, що зйомки нового супергеройського екшену «Вічні», заснованого на коміксах Marvel, стартують вже в цьому серпні, а значить, його прем'єри чекати не так довго, як нам здавалося раніше.

Картина «Вічні» («The Eternals») буде слідувати за новою командою супергероїв зі світу Marvel. Вони є расою безсмертних істот, які жили на планеті Земля багато тисячоліть тому і створили її історію та цивілізації.

Компанія Marvel Studios ще знаходиться в процесі кастингу і не розголошує точний список акторів і персонажів, які в майбутньому завоюють серця мільйонів глядачів, як це зробили Вартові Галактики.

На чолі фільму «Вічні» знаходиться режисер Хлоя ЧжаоПісні, яким мене навчили брати», «Наїзник»).

Над його сценарієм працюють двоюрідні брати Меттью К. Фірпо і Раян Фірпо.

У екшену «Вічні» поки немає офіційної дати прем'єри, але сайт Discussing Film повідомляє, що Marvel Studios активно працюють над проектом і збираються почати його знімальний процес в Атланті цього серпня замість зйомок запланованого раніше сиквела «Вартові Галактики 3», який після звільнення Джеймса Ганна був відсунутий. І якщо зйомки «Вічних» дійсно стартують цього літа, то вже улітку 2020 року ми зможемо побачити нову супергеройскую команду в дії.

Як вам така новина? Чекаєте на супергеройський екшен «Вічні»? Залишайте свої думки з цього приводу в коментарях.

3393 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: