Фічуретка «Доктора Хто» присвячена створенню костюма Тринадцятої і його прихованим символам

25 жовтня 2018,  17:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Джоді Віттакер і художник по костюмах Рей Голман розповідають про те, як вони разом придумували костюм нового Доктора, в закулісному відео 11 сезону науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто».

Обрати свій костюм дуже відповідальний момент для кожного Доктора, і натхнення для костюма Тринадцятої Віттакер почерпнула зі старої фотографії жінки в футболці і широких штанях на підтяжках, яка цілеспрямовано крокує вперед.

Віттакер розкриває в відео, що особливе значення мають кольори плаща нової інкарнації Доктора: темно синя підкладка символізує космос, по якому Повелитель часу подорожує в своїй ТАРДІС, а світла лицьова сторона — небо, крізь яке впала головна героїня після своєї регенерації.

На додаток в рукавах плаща Голман сховав ліловий колір — колір британських суфражисток, які боролися за право жінок голосувати.

Завершують образ нового Доктора зручні черевики та кафф у лівому вусі, на якому присутні зірки та дві руки — рука людини і рука іншопланетянина, — що тиснуть одна одну і є символом міжгалактичної дружби. Зірки і руки з'єднує ланцюжок, який означає довгий шлях Доктора.

Як вам костюм Тринадцятої? Пишіть в коментарях.

Нова серія «Доктора Хто», чий промо-ролик і опис ви знайдете тут, вийде в цю неділю, 28 жовтня.

1509 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: