Емілія Кларк зробила татуювання зі своїми драконами із «Гри престолів»

19 жовтня 2018,  01:39 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк, також відома як Дейнеріс Таргаріен і Мати драконів, увічнила своїх вогнедишних діток у вигляді невеликого татуювання на зап'ястку правої руки.

Щоб завжди пам'ятати про серіал, який зробив її всесвітньо знаменитою, та про своїх діточок-драконів, Кларк зробила собі татуювання у вигляді Дрогона, Рейгала та Візеріона, які летять уперед.

Актриса показала своє нове тату в Instagram, розкривши в описі, що автором цього малюнка на її руці є Doctor Woo з Лос-Анджелеса:

НАСТРІЙ НА ВСЕ ЖИТТЯ!!! @_dr_woo_ зробив так, що ця мама НІКОЛИ не забуде своїх діток...

На додаток вона порадувала підписників наступними хештегами: «не переживайте, я відключилася ненадовго», «з полум'ям і чорнилом, дитинко», «настрій: я підсіла», «не змогла б бути щасливішою, навіть якби хотіла».

Для Кларк це вже друге татуювання. Перше — маленьку бджілку на мізинці лівої руки — актриса зробила в пам'ять про фільмі «До зустрічі з тобою».

Влітку своїм татуюванням на честь закінчення «Гри престолів» похвалилася Софі Тернер, яка грає в серіалі Сансу Старк. Вона набила під лівим ліктем лютововка, герб дому Старків, під яким розмістилася знаменита фраза її екранного батька Неда Старка (Шон Бін): «Зграя виживе».

Прем'єра 8 сезону серіалу «Гра престолів», який буде фінальним, очікується навесні 2019 року, але точна дата виходу його прем'єрної серії як і раніше невідома.

3430 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: