Лінда Картер повернеться в 4 сезоні «Супергьорл»

1 вересня 2018,  21:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка класичного серіалу «Диво-жінка» Лінда Картер оголосила, що знову зіграє президента Марсден в супергеройському серіалі «Супергьорл».

Актриса написала про своє повернення в Твіттері, поділившись фотографією зі зйомок, на якій вона сміється разом з виконавицею ролі Супергьорл Меліссою Бенойст:

Я дуже ЛЮБЛЮ працювати з @MelissaBenoist і я рада повернутися в наступному сезоні @TheCWSupergirl в ролі президента Марсден. #supergirlcw

Картер дебютувала в образі Олівії Марсден в 3 серії 2 сезону «Супергьорл», а після з'явилася в його 17 та 21 серіях.

Олівія є президентом США, а також іншопланетянкою з мирної планети Дурла, яку захопили окупанти, але Олівії вдалося втекти від них, і вона почала нове життя на Землі.

В якості президента вона бореться за права іншопланетян. Коли Олівія була з візитом у Нешнл-Сіті, на неї двічі напали, і обидва рази її врятувала Супергьорл.

У цьому році Картер зіграла в комедії «Суперполіцейські 2», і ходять чутки, що вона з'явиться в камео у фільмі «Диво-жінка 1984» з Галь Гадот.

Дивіться трейлер 4 сезону «Супергьорл», який був представлений на конвенції Comic-Con і розкрив новий космічний костюм головної героїні.

«Супергьорл» повернеться на екрани 14 жовтня.

1570 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: