Сергій Бабкін зніметься в комедії «11 дітей з Моршина»

16 травня 2018,  16:35 | Кастінг

Харизматичний вокаліст, актор, тренер-переможець 8-го сезону «Голосу Країни» – Сергій Бабкін стане героєм фільму «11 дітей з Моршина» від продюсера «DZIDZIO Контрабас» Сергія Лавренюка!

На кастингу в Києві випадково зустрів Сергія Бабкіна, коли він приводив своїх дітей. Я запропонував йому знятися у фільмі, пожартували, посміялися. Жарт, жартом, але ця ідея сподобалася продюсеру. І сьогодні стало зрозуміло точно, що @babkin_official зіграє в кіно разом зі мною! #11дітейЗМоршина #11дзм #бабкін #сергейбабкин #крутоекино #будетсмешно

Олександр Скічко

Я давно мріяв знятися у повнометражному фільмі. Впевнений, що це буде незабутній досвід, а з такою знімальною командою – ще й весело.

розповів Сергій Бабкін, музикант, актор, автор і виконавець власних пісень

Мені приємно, що Сергій жодної миті не сумнівався і вирішив зніматися у нашому фільмі. Його роль буде неочікуваною не тільки для його фанів, але й для нього самого. Ми з режисером Аркадієм Непиталюком вже придумали його образ. Тож чекайте сюрпризів!

Сергій Лавренюк, продюсер

Від початку анонсу фільму навколо нього вже почали народжуватися смішні та цікаві історії. Мені з командою це приємно і мотивує створити щось незвичне для українського кіно. Дуже скоро ми оголосимо весь зоряний каст на головні ролі у фільмі, адже зйомки заплановано на середину червня.

Аркадій Непиталюк, режисер
2042 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: