Джосс Відон залишив екранізацію пригод Бетгьорл

23 лютого 2018,  01:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джосс Відон прийняв рішення залишити адаптацію коміксів DC про супергероїню Бетгьорл, оскільки у нього «немає історії».

Повідомлення про те, що творець «Месників» і «Баффі» планує написати та зняти супергеройський екшен «Бетгьорл», з'явилися минулої весни, і багато шанувальників Відона і DC тут же записали цей проект у список очікуваних фільмів, як раптом менше ніж через рік кінематографіст залишає проект з досить дивним поясненням.

У заяві з приводу свого відходу Відон сказав наступне:

«Бетгьорл» — є таким проектом що захоплює , а Warner Bros. і DC  — такими партнерами що підтримують, що пішли місяці на усвідомлення того, що у мене в дійсності немає історії. Я вдячний Джеффу [Джонсу] і Тобі [Еммеріху] та всім, хто був привітний, коли я прибув, та тямущий, коли я ... Хм, а є більш сексуальний синонім слову «провалився»?

Хоча режисер каже, що у нього «немає історії», джерела повідомили сайту EW, що фільм буде про Барбару Гордон, дочку комісара Гордона, а основою для персонажа послужать комікси ери New 52, перезапуску всесвіту DC.

На рахунку Відона є два успішних супергеройських блокбастера «Месники» та «Месники: Ера Альтрона», але його участь у перезніманні «Ліги справедливості», не допомогли картині стати на один рівень з фільмами Marvel, кинула тінь на режисера в очах студії Warner Bros., яка вирішила з ним попрощатися.

Продюсери Джефф Джонс та Тобі Еммеріх, яким дякував Відон у своїй заяві, продовжують працювати над «Бетгьорл», так що поки все ще залишається надія на те, що проект здійсниться.

1943 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: