Перший погляд на суперзлодійку Рейн в серіалі «Супергьорл»

31 жовтня 2017,  04:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився першою промо-фотографією актриси Одетт Еннейбл в образі суперзлодійки Рейн.

Еннейбл з'явилася в першій серії 3 сезону «Супергьорл», але її нинішня героїня Саманта Аріас ще не підозрює, на кого вона скоро перетвориться...

Рейн – руйнівниця світів, яку послали на Землю в дитинстві, щоб вона виправдала це прізвисько.

Знищити наш світ суперзлодійка спробує в крутій чорній шкіряній масці і костюмі зі шкіряними вставками і символом, що нагадує символ будинку Елов, але тут замість «S» зображений то череп, то якась інопланетна істота.

Виконавчий продюсер «Супергьорл» Ендрю Крейсберг сказав у коментарі для TVLine, що за допомогою Рейн вони хочуть розбити стереотип уявлення суперзлодія в серіалах даного жанру:

Так багато разів у цих серіалах Велике Зло Року з'являлося в кінці першої серії і говорило: «Уха-ха-ха!» або з'являлося у фіналі напівсезону і заявляло: «Це я смикав за ниточки весь цей час!» Але ми ніколи не бачили, як хтось стає злодієм. Для мене це найцікавіше... і це все допоможе досягти кризи.

Коли наприкінці травня стало відомо, що Еннейбл зіграє Рейн, то Крейсберг пообіцяв, що її роль буде «лякаючою, сильною і буде розбивати серце».

З нетерпінням чекаємо її дебюту в серіалі і першої сутички з Супергьорл (Меліса Бенойст).

Еннейбл ви можете знати за ролями в серіалах «Доктор Хаус», «Дві з половиною людини», «Банши» і «Клуб дружин астронавтів».

Наступна серія «Супергьорл» вийде на екрани 7 листопада за українським часом.

4166 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: