Цікаві прем'єри жовтня: «Той, хто біжить по лезу 2049», «Сторожова застава» та «Баррі Сіл»

2 жовтня 2017,  23:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жовтень приготував для українських глядачів 11 цікавих прем'єр і 1 кінофестиваль.

«Той, хто біжить по лезу 2049»

Режисер: Дені Вільньов
В ролях: Райан Гослінг, Харрісон Форд, Ана де Армас, Робін Райт, Джаред Лето, Дейв Батіста
У кіно з 5 жовтня.

30 років після подій першого фільму офіцер поліції К дізнається давно похований секрет, що може повергнути залишки суспільства в хаос. К вирушає на пошуки Ріка Декарда, колишнього того, хто біжить по лезу, якого вже ніхто не бачив 30 років.

«Баррі Сіл: Король контрабанди»

Режисер: Даг Лайман
В ролях: Том Круз, Донал Глісон, Сара Райт, Калеб Джонс, Джеймі Мейс
У кіно з 12 жовтня.

Фільм заснований на реальній історії Баррі Сіла, колишнього пілота Trans World Airlines, який в 1980-х став займатися контрабандою наркотиків, після чого його завербовало ЦРУ, щоб він працював на них під прикриттям.

«Сторожова застава»

Режисер: Юрій Ковальов
В ролях: Данило Кам'янський, Єва Кошова, Роман Луцький, Наталя Сумська
У кіно з 12 жовтня.

Сонячне затемнення активізує магічний тимчасової портал, звичайний школяр Віктор з 21 століття потрапляє на тисячу років назад. В юному Олешці, могутньому Іллі і суворому Добрині Вітя без труда впізнає билинних богатирів. Їх життя проходить в битвах з половцями, які за будь-яку ціну, за допомогою зброї, і чорної магії, намагаються знищити русичів. Вітя опиняється в самому центрі неймовірних подій, вступає в битву з міфічним істотами і знаходить справжню мужність.

«Мій маленький поні»

Режисер: Джейсон Тіссен
В ролях: Емілі Блант, Зої Салдана, Крістін Ченоует, Лів Шрайбер, Майкл Пенья Сія Ферлер
У кіно з 12 жовтня.

Темні сили загрожують Понівіллю, і шестеро друзів — Твайлайт Спаркл, Епплджек, Рейнобоу Деш, Пінкі Пай, Флаттершай і Ріріті відправляються в незабутню подорож за межі Еквестрії, де вони зустрінуть нових друзів і подолають всі виклики, щоб, використовуючи магію дружби, врятувати свій дім від руйнування.

«Леді Макбет»

Режисер: Вільям Олдройд
В ролях: Флоренс П'ю, Крістофер Фейрбенк, Космо Джарвіс
У кіно з 12 жовтня.

Вікторіанська Англія 19-го століття. Невелике село, що живе у відповідності з особливими устроями і традиціями, притаманними тій порі. Молода дівчина на ім'я Кетрін проживає нудне і нічим не примітне життя. Все міняється, коли вона дізнається, що повинна стати дружиною чоловіка, який вдвічі старший за неї. Новоспечена сім'я відноситься до Кетрін зі зневагою і дає дівчині зрозуміти, що чекати турботи і любові у цьому будинку їй не варто. Через деякий час Кетрін заводить знайомство з молодим робітником ферми свого чоловіка, і між ними спалахує пристрасть.

Фестиваль «Нове німецьке кіно»

У кіно з 12 жовтня.

Фестиваль «Нове німецьке кіно» — це поглиблений експрес-курс з останніх подій в кіно Німеччини, підбірка найкращих німецьких прем'єр та кінофестивальних хітів за минулий рік. Проводиться Ґете-інститутом спільно з компанією Артхаус Трафік.

Повну програму фестивалю ви знайдете тут.

«Іноземець»

Режисер: Мартін Кемпбелл
В ролях: Джекі Чан, Пірс Броснан, Майкл МакЕлхаттон, Кеті Льюнг
У кіно з 19 жовтня.

Власник ресторану в лондонському Чайна-тауні вистежує групу ірландських терористів, відповідальних за смерть його дочки.

«Геошторм»

Режисери: Дін Девлін
В ролях: Джерард Батлер, Еббі Корніш, Ед Харріс, Енді Гарсіа, Джим Стерджесс
У кіно з 19 жовтня.

На планету насувається буря неймовірної руйнівної сили. Щоб врятувати світ, розробник супутників разом зі своїм братом відправляється в космос. А в цей час на Землі розгортається змова проти американського президента.

«Твоє ім'я»

Режисер: Макото Сінкай
В ролях: Рюноске Камікі, Моне Камісіраісі, Ре Наріта
У кіно з 19 жовтня.

Дівчина, що живе в японській провінції, і юнак, що живе в Токіо, виявляють, що між ними є дивнмй незрозумілий зв'язок — вони починають «відчувати» одне одного через сни.

«Гарні часи»

Режисери: Бен Сефді, Джошуа Сефді
В ролях: Роберт Паттінсон, Бен Сефді, Дженніфер Джейсон Лі, Баркхад Абді
У кіно з 19 жовтня.

Фільм розповідає про грабіжника банків Конні, який відчайдушно йде від погоні, але з кожним кроком вільного простору навколо нього стає все менше і менше.

«Мир вашому дому»

Режисер: Володимир Лерт
В ролях: Євген Князєв, Антон Шагін, Володимир Долинський, Віктор Андрієнко
У кіно з 26 жовтня.

У маленькому селі вживаються росіяни, українці і євреї. Але первісну рівновагу порушує сама історія, від якої не укриєшся ніде. І у Тев'є-молочника, мрійника і філософа за сумісництвом, стурбованого видачею заміж дочок, з'являються нові клопоти. Розповідь про Тев'є — це-історія нашої країни, і в чомусь — кожного з нас. Напевно, тому в театрі спектакль витримав понад 350-ти вистав, акторського складу на чолі з Богданом Ступкою аплодували стоячи, не соромлячись витирати сльози.

«Пила 8»

Режисери: Майкл Спіріг, Пітер Спіріг
В ролях: Лора Вандервурт, Тобін Белл, Бріттані Аллен
У кіно з 26 жовтня.

У місті виявляють кілька тіл, власники яких зустріли безумовно не кращий кінець. Всі докази вказують на одну людину: Джона Крамера. Але як це можливо? Людина, відома як Пила, мертва вже більше десяти років. Невже все-таки знайшовся той, хто ризикнув підібрати мантію жорстокого маніяка?

На який з цих фільмів ви чекаєте? Пишіть в коментарях.

3907 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: