Розаріо Доусон зіграє в «Людях Ікс: Нові мутанти»

28 травня 2017,  00:53 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Розаріо Доусон веде переговори з приводу супергеройської ролі в «Людях Ікс: Нові мутанти».

«Люди Ікс: Нові мутанти» розкажуть про групу людей з надздібностями, які є першими випускниками школи Професора Ікс і об'єднуються, щоб боротися зі злом.

Якщо переговори Доусон з кінокомпанією 20th Century Fox і Marvel Studios завершаться успішно, вона зіграє в «Нових мутантах» доктора Сесілію Рейс, повідомляє Variety.

Рейс народилася в Пуерто-Ріко, і коли їй було 6 років, у неї на очах застрелили батька. З тих пір вона присвятила своє життя тому, щоб стати лікарем і рятувати життя людей. Коли вона стала медиком, прокинулися її сплячі суперздібності. Дізнавшись, що вона є мутантом, Сесілія вирушила за допомогою до Чарльза Ксавьера. Він запросив її стати частиною Людей Ікс, але вона відмовилася, вирішивши продовжити рятувати людей, працюючи хірургом-травматологом у нью-йоркській лікарні. Через деякий час Сесілія все-таки неохоче прийняла свої здібності і стала супергероїнею.

Її основною суперсилою є вміння створювати навколо себе, біополе, яке робить її менш вразливою.

Двох основних учасниць Нових мутантів — Меджік і Вулфсбейн — втілять зірка «Спліта» Аня Тейлор-Джой і зірка «Гри престолів» Мейсі Вільямс.

Режисером супергеройського екшену, чиї зйомки почнуться в липні, виступає Джош Бун, відомий завдяки фільму «Винні зірки».

Для Доусон це буде не перша роль, заснована на коміксах. Зараз актриса втілює медсестру Клер Темпл в серіалах від Marvel і Netflix «Зірвиголова», «Джессіка Джонс», «Люк Кейдж» і «Залізний кулак», чиї події відбуваються в одному всесвіті, а в серпні повернеться у цьому образі в «Захисниках».

Цього року вона також зіграла у трилері «Незабутнє» з Кетрін Хейгл.

Українська прем'єра «Людей Ікс: Нові мутанти» очікується 12 квітня 2018 року.

1532 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: