Бен Аффлек хоче покинути роль Бетмена

15 лютого 2017,  14:43 | Чутки | Автор: Елена Стрельбицкая

Роль Брюса Вейна, схоже, стала для Бена Аффлека тягарем.

Через кілька тижнів після оголошення про те, що Аффлек не буде режисером свого сольного «Бетмена», з'явилися чутки, що актор і зовсім хоче покинути свій супергеройський пост.

Під час останнього випуску веб-ток-шоу Collider Movie Talk журналіст Джон Кемпі заявив, що чув із трьох різних джерел, близьких до студії Warner Bros., і в розмовах з ними про «Бетмена» було сказано, що Аффлек збирається залишити роль Бетмена:

Вони кажуть мені, що Бен Аффлек, не помиліться, хоче це кинути. Він більше не хоче бути Бетменом.

Журналіст тут же додає, що до цих слів варто поставитися скептично:

Мені так сказали, не знаю, правда це чи ні.

Перший раз в ролі Темного лицаря Аффлек постав на екрані в торішньому супергеройському екшені Зака Снайдера «Бетмен проти Супермена», який критики рознесли, але навіть у негативних рецензіях вони хвалили гру Аффлека, так що якось занадто швидко Бетмен став йому в тягар, особливо після фінансового успіху екшена Снайдера.

У своїй заяві з приводу відмови від режисури «Бетмена» актор запевнив шанувальників, що не йде з проекту повністю, та й з трудом віриться, що його відпустить контракт з Warner Bros., напевно підписаний на кілька фільмів поспіль, але це не заважає Аффлеку відмовитися від подальших пропозицій її продовжити:

Я все ще в ньому беру участь, ми працюємо над ним, але на даний момент знаходимося в пошуках режисера. Я залишаюся дуже відданим цьому проекту і з нетерпінням чекаю, коли ми оживимо його для шанувальників по всьому світу.

Вдруге ми побачимо Аффлека в образі Брюса Вейна в «Лізі справедливості», яка прибуде в українські кінотеатри 16 листопада, а після він повинен повернутися в сольному «Бетмені», чия прем'єра відбудеться у 2018 році.

4612 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: