Бен Аффлек не буде режисером свого «Бетмена»

31 січня 2017,  19:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» Бен Аффлек повідомив, що залишив режисерський пост свого сольного супергеройського екшену.

Аффлек все ще залишається зіркою майбутнього «Бетмена», але вирішив, що його режисурою варто зайнятися комусь іншому.

У зв'язку з цим Аффлек випустив заяву, де говориться, що він прийняв це рішення разом зі студією Warner Bros.:

Є певні персонажі, які займають особливе місце в серцях мільйонів. Втілення цієї ролі вимагає зосередженості, пристрасті і кращої гри, яку я можу показати. Стало ясно, що я не можу робити ці обидві роботи на тому рівні, якого вони вимагають. Разом зі студією ми вирішили знайти режисера, який буде співпрацювати зі мною при створенні цього грандіозного фільму.

Виконавець ролі Темного лицаря поспішив запевнити шанувальників, що він не йде з проекту, продовжуючи працювати над його здійсненням:

Я все ще в ньому беру участь, ми працюємо над ним, але на даний момент знаходимося в пошуках режисера. Я залишаюся дуже відданим цьому проекту і з нетерпінням чекаю, коли ми оживимо його для шанувальників по всьому світу.

Згідно Variety, джерела, близькі до Аффлека і студії, повідомляють, що це рішення було прийнято виключно з інтересів проекту і ніяк не пов'язано з недавнім провалом в прокаті кримінальної драми Аффлека «Закон ночі», де він зіграв головну роль і був режисером. Більш ніж за місяць прокату фільму, чий бюджет склав $65 мільйонів, вдалося заробити всього $19 мільйонів, що не могло не засмутити студію Warner Bros., яка займалася його створенням і дистрибуцією.

З самого оголошення сольника нового Бетмена, який був представлений в «Бетмені проти Супермена», Аффлек висловлював своє бажання бути його режисером, він навіть написав до нього сценарій, але втілювати його в життя він тепер буде з допомогою іншого кінематографіста.

Планувалося, що зйомки «Бетмена» почнуться навесні, але пошуки режисера можуть затягнути процес виробництва фільму.

В образі Темного лицаря Аффлек повернеться у «Лізі справедливості», яка вийде в український прокат 16 листопада. Прем'єра «Бетмена» очікується у 2018 році.

962 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: