Карен Гіллан завершила зйомки «Tupperware Party»

29 січня 2017,  20:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики» Карен Гіллан закінчила зйомки свого повнометражного режисерського дебюту «Tupperware Party».

Сюжет «Tupperware Party» повідає про дівчину на ім'я Люсі, яка намагається впоратися з самогубством свого кращого друга.

Вчора Гіллан опублікувала у своєму Instagram фотографію знімальної групи цієї драматичної комедії, де вона виступає сценаристом, режисером і виконавцем головної ролі, щоб повідомити про завершення зйомок:

Це фінал для «Tupperware Party»! Я так вражена кожним членом нашого каста і знімальної команди. Ми дійсно круто посміялися і створили щось справді особливе. Спасибі всім, хто брав участь. #tupperwarepartymovie #створенняфільмів @malielfman @clairey1111

Актрису і режисера можна помітити в самому центрі знімка з хлопавкою в руках.

Очікується, що назву повнометражного режисерського дебюту Гіллан буде змінено, оскільки вона порушує авторські права відомого бренду посуду. Про це режисер розповіла детальніше в інтерв'ю для Screen Daily:

Назва поки знаходиться в лімбо. У нас була назва, але потім ми зрозуміли, що це ім'я бренду. Це ім'я компанії, яка виробляє ці судочки, тому ми придумуємо нову назву. Мені навіть подобається ця ідея, що ми повинні придумати нову назву. Я вірю, що перепони у творчих ситуаціях часто завершуються кращою ідеєю, тому я сподіваюся, що і тут буде так само!

У фільмі разом з Гіллан зіграє її колега по «Вартових Галактики» Лі Пейс, а компанію їм складуть Кейт ДікіПрометей»), Меттью БірдГра в імітацію»), Шиван РедмондАліса в Задзеркаллі») і Пол ХіггінсВ петлі»).

Зйомки комедії проходили в Шотландії, на батьківщині актриси, і почалися в листопаді минулого року.

Прем'єра «Tupperware Party» відбудеться в 2018 році.

1987 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: