Ліа Мішель поділилася милим фото з Корі Монтейтом

25 січня 2017,  21:06 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Королев крику» Ліа Мішель згадала свого покійного коханого Корі Монтейта милим спільним знімком.

З початку цього року актриса вирішила ділитися в соцмережах різними фотографіями з минулого, серед яких опинився і прекрасний знімок з Монтейтом, зроблений, судячи з підпису внизу, в 2012-му році на Блікер-стріт, що в Нью-Йорку.

Монтейт помер від передозування наркотиків в липні 2013 року, і на третю річницю з дня його смерті Мішель написала в Твіттері:

Я знаю, що кожен день ти дивишся на мене і посміхаєшся. Тебе Люблю і сумую за тобою, Корі, кожен день, але сьогодні трохи більше, ніж зазвичай...heart

Актори познайомилися на зйомках музичного серіалу «Лузери», який дебютував на екранах в 2009 році і завершився в 2015.

На екрані вони втілювали головних героїв серіалу Рейчел Беррі і Фінна Хадсона, що закохалися один в одного, а після вони почали зустрічатися в реальному житті.

В пам'ять про Монтейта у Мішель є кілька татуювань: ім'я персонажа Фінна витатуйоване на її лівій сідниці з 2011 року, цифра 5 — номер квотербека Фінна в «Лузерах», і назва пісні «If You Say So», присвяченої його пам'яті, яка увічнена на її грудній клітці праворуч.

Зараз актриса і співачка відправилася в невеликий музичний тур по США на підтримку свого другого студійного альбому, чий реліз відбудеться скоро. Під час одного з виступів вона виконала композицію «Make You Feel My Love», яка їй нагадує про Монтейта.

2418 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: